29 Σεπτεμβρίου 2006 – Η Delta Air Lines, Inc. από σήμερα διόρισε τον κύριο Farehk “Frank” Jahangir νέο Αντιπρόεδρο του Τμήματος Πωλήσεων και Υποθέσεων για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Ο Jahangir θα υποστηρίζει τον οργανισμό Διεθνών Πωλήσεων της Delta και θα επιβλέπει τις χώρες  που ανήκουν στην Ατλαντική περιφέρεια και το διαρκώς επεκτεινόμενο δίκτυο δρομολογίων στην Ευρώπη, την F. JahangirΑφρική και τη Μέση Ανατολή. Η έδρα του θα βρίσκεται στο Λονδίνο εκεί που στεγαζονται τα κεντρικά γραφεία της Delta.
 
Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης του νέου Αντιπροέδρου, η Pam Elledge, Αντιπρόεδρος του τμήματος Παγκόσμιων Πωλήσεων και Διανομών της Delta δήλωσε τα εξής: “Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που θα έχουμε τίς γνώσεις αυτού του ευπόληπτου επαγγελματία, που θα κατέχει ρόλο –κλειδί στο τμήμα πωλήσεων, καθώς γινόμαστε ολοένα και περισσότερο διεθνής εταιρία”. Η μέχρι τώρα καριέρα του Jahangir στην διεθνή ταξιδιωτική αρένα φέρνει έναν πλούτο εμπειρίας στη Delta.

Συνεχίζοντας, η κυρία Elledge δήλωσε τα εξής:  “Τον τελευταίο χρόνο  η Delta έχει προσθέσει με επιτυχία περισσότερα από 50 νέα διεθνή δρομολόγια ανά τον κόσμο, με την υποστήριξη περισσότερων από 40 γραφείων πωλήσεων παγκοσμίως. Κάνοντας ακόμη ένα βήμα μπροστά, ο Frank θα ασχοληθεί με την διαρκή παγκοσμιοποίηση και επέκταση της Delta.”

Ο Jahangir προσχώρησε στην Delta από την εταιρία Virgin Holidays στο Λονδίνο, όπου ήταν υπεύθυνος για αύξηση πωλήσεων σε ποσοστό 42%, μέσα από κατευθείαν κανάλια πωλήσεων. Πριν εργαστεί για την Virgin Holidays, ο Jahangir εργάστηκε ως διευθυντής πωλήσεων στην eBookers PLC, την Νο 1 online εταιρία ταξιδιών της Ευρώπης. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στην eBookers, ηγήθηκε του οργανωτικού ανασχεδιασμού και των στρατηγικών προσπαθειών που οδήγησαν στα αποδοτικότερα αποτελέσματα που είχε ποτέ παρουσιάσει η εταιρία στην ιστορία της.
 
Ο Jahangir είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου του Westminster στο Ην. Βασίλειο, με δίπλωμα στην Ιστορία και μιλά άπταιστα δύο γλώσσες.
 
Η Delta Air Lines, μαζί με τις Delta και Delta Connection, προσφέρει στους πελάτες της πτήσεις προς 292 προορισμούς σε 46 χώρες, τους περισσότερους προορισμούς από οποιαδήποτε άλλη παγκόσμια αεροπορική εταιρία. Mε περισσότερες από 50 νέες διεθνείς διαδρομές να έχουν προστεθεί την περασμένη χρονιά, η Delta Air Lines είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους διεθνείς αερομεταφορείς της Aμερικής και ηγετικός αερομεταφορέας ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, την Iνδία και το Iσραήλ, με πτήσεις σε 29 υπερατλαντικούς προορισμούς. Προς τη Λατινική Aμερική και την Kαραϊβική, η Delta προσφέρει σχεδόν 400 εβδομαδιαίες πτήσεις σε 48 προορισμούς. Οι εμπορικές συμμαχίες της Delta επιτρέπουν επίσης στους επιβάτες της να κερδίζουν και να εξαργυρώνουν SkyMiles σε περισσότερες από 14.000 πτήσεις που προσφέρονται από τη SkyTeam και άλλες συνεργαζόμενες εταιρίες. Η Delta είναι ιδρυτικό μέλος της SkyTeam, μιας παγκόσμιας συμμαχίας αεροπορικών εταιριών, που προσφέρει στους πελάτες της εκτεταμένους παγκόσμιους προορισμούς, πτήσεις και υπηρεσίες. Μαζί με τις αεροπορικές εταιρίες της συμμαχίας SkyTeam, η Delta προσφέρει πτήσεις σε 461 παγκόσμιους προορισμούς, σε 96 χώρες. Οι επιβάτες μπορούν να πραγματοποιήσουν το check in για την πτήση τους, να εκτυπώσουν την κάρτα επιβίβασης και να ελέγξουν την κατάσταση της πτήσης τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση delta.com.


Delta Corporate Communications
PR Connexion
τηλ.: 210-8003655/6
fax : 210-8003654
e-mail : info@prconnexion.gr
 

Related Topics:
Share